fbpx

Uslovi korišćenja

Opšti uslovi poslovanja

Blaze of Beauty.com je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji. Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici Blaze of Beauty.com prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. kokica.shop zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Komunikacija

Kada posetite Blaze of Beauty.com, napišete nam privatnu poruku na Facebook stanici Blaze of Beauty ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema Vama će biti putem elektronske ili pošte (email), Preko Facebook stranice Blaze of Beauty. Poruke će sadržati sledeće: jasno i nedvosmisleno će biti označena kao reklamne prouke, pošiljaoc će biti jasno naznačen, promocije i druge marketinške tehnike biće jasno definisane kao takve. Uslovi učestvovanja u njima će takodje biti jasno definisani, način na koji se odjaviti od primanja reklamih poruka biće jasno predstavljeni, želju korisnika da ne želi primanja reklamih proruka, će ponudnik eksplicitno poštovati.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice Blaze of Beauty.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice Blaze of Beauty.com (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Cene

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Blaze of Beauty.com se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Blaze of Beauty.com ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 20 000 je navedena cena 200 din i slično. Račun prilikom kupovine dobijate u elektronskom formatu na e-mail adresu koji ste ostavili prilikom kupovine.

Dostava

Svi proizvodi koji su izloženi na našoj internet stranici se takođe nalaze na našem stanju zaliha. Kupac je prilikom kupovine dužan da plati troškove slanja po prijemu robe, osim naručivanja pojedinih proizvoda, na kojima je naznaka: „poštarina je uračunata u cenu“ ili „besplatna dostava“. Sa kurirskim službama imamo potpisan ugovor o poslovnoj saradnji. Rok isporuke naručenih proizvoda traje od 1 do 3 radna dana. Naručeni proizvodi se dostavljaju na adresu koju ste naveli kao adresu za dostavu i plaćaju se pouzećem kurirskoj službi koja dostavlja robu. Poštarina može da traje i duže od navedenog perioda u slučaju neradnih, pranzničnih dana ili u vanrednim situacijama.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Blaze of Beauty.com ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti Blaze of Beauty.com. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na Blaze of Beauty.com smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na Blaze of Beauty.com. Blaze of Beauty.com ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na Blaze of Beauty.com. Protiv takvih aktivnosti kokica.shop može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi proizvoda

Blaze of Beauty.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Blaze of Beauty.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u neoštećenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Radno vreme

Online prodavnica Blaze of Beauty.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Blaze of Beauty.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci Blaze of Beauty.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Blaze of Beauty.com.